Een betaalbare huwelijksreis naar de Indische Oceaan, met Costa Cruises

Dat een huwelijksreis naar een droombestemming betaalbaar kan zijn, bewijst Costa Cruises met de cruises naar India en de Malediven. Winter in België, dat betekent dat de zon hoog op het verlanglijstje staat, zeker ook voor pasgehuwden die op huwelijksreis vertrekken. De voorkeur gaat doorgaans uit naar een droombestemming met schitterend weer, azuurblauw water, feeërieke stranden en een uitgesproken gastvrijheid.

India en de Malediven

Van november tot en met februari heeft het middelgrote cruiseschip Costa neoClassica de Malediven als thuisbasis. Ja, inderdaad, in plaats van een of twee weken in een hotel kan je met een cruise de idyllische eilandengroep in de Indische Oceaan combineren met de westkust van India. Je hotelkamer vaart gewoon met je mee.

Dan verblijf je niet alleen twee dagen in Male, de hoofdstad van de Malediven, maar kan je ook proeven van India als het schip aanlegt in steden als Mumbai, Kochi of New Mangalore. Op sommige cruises bezoek je zelfs Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Er is altijd een grote keuze aan excursies voor een zorgenvrije ontdekkingsreis.

De Costa neoClassica is een schip dat deel uitmaakt van Costa’s zogenaamde “Neo Collection”, stijlvolle, middelgrote schepen die op de meer exclusieve bestemmingen worden ingezet.

Samsara Spa: pure verwennerij met spectaculair zeezicht

Naast de Italiaanse gastronomie en gastvrijheid heeft Costa Cruises een sterke reputatie opgebouwd met het “Samsara Spa” wellnesscentrum. Ook op de Costa neoClassica kan je kiezen voor pure verwennerij, van manicure tot aan de full body massage, of van het Turks stoombad tot en met de sauna. Om nadien helemaal zen te worden in de relaxatieruimtes met zeezicht.

Hoe vroeger je boekt hoe beter. Op een kleiner schip als de neoClassica is de capaciteit beperkt. Ook wie graag keuze heeft bij het boeken van een hut, zoals een Samsara Spa suite, een balkonhut of een hut op een bepaalde locatie in het schip, wacht best niet te lang met reserveren. De prijzen zijn attractiever als je lang op voorhand boekt.

Huwelijksreis? Korting!

De cruises vertrekken uit de Malediven of India en duren 1 of 2 weken. Een cruise van 7 nachten kan al vanaf 479 € per persoon (november), vluchten niet inbegrepen. Indien je op huwelijksreis bent, krijg je bovendien een korting van 5% bij Costa Cruises.

Meer info: www.costacroisieres.be