Belgisch designhuis XLBoom brengt groen in je interieur

In samenwerking met ontwerpersduo Jan & Lara creëert XLBoom een collectie grafische objecten voor huis en tuin. Ronde en ovale vormen in combinatie met verticale lijnen vormen de basis voor de plantenhouders Ent en Sonar. Het ontwerp resulteert in een smart living object dat het welzijn en de schoonheid van de plant op de eerste plaats zet.

PLANTENSTAND: ENT

Ent is verkrijgbaar in drie verschillende formaten waardoor je op een simpele manier niveaus kan creëren. Het staalwerk is uitstekend te combineren met het mooie groen.

Perfect voor binnen en buiten.

Tip: zet twee of drie potten bij elkaar om er een groen groepje van te maken. Je interieur vrolijkt er alvast helemaal van op.

PLANTENHANGER: SONAR

Plantenhangers zijn helemaal terug van weggeweest. Met Sonar stoot XLBoom de alom gekende macramé plantenhangers van de troon.

Ideaal voor elke type plant. Je Sonar hangt namelijk aan het plafond en geeft je plant dus alle vrijheid. Een stijlvol en strak ontwerp voor een ultiem urban jungle gevoel.

Net zoals Ent past deze plantenhanger zowel binnen als buiten dankzij hoogwaardige materialen en een kwalitatieve lak.

 

 

 

Verkooppunten: www.xlboom.com

OVER XLBOOM

XLBoom werd in 1997 opgericht door Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert. Sindsdien ontwikkelt het koppel decoratieve accessoires, zitmeubilair en tafeltjes voor binnen en buiten. Elk product dat deel uitmaakt van de XLBoom collectie is een exclusief ontwerp dat zorgvuldig geselecteerd wordt en dat moet voldoen aan belangrijke voorwaarden. Elk design moet intelligent, strak, tijdloos en duidelijk zijn. Bovendien is elk design functioneel en van hoge kwaliteit en daarom een ‘Smart Living Object’. Hoewel de productie van deze handgemaakte, kwaliteitsvolle accessoires plaatsvindt in verschillende landen buiten Europa, gebeurt de hele organisatie vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem, België.