agnès b. ontwerpt exclusieve capsulecollectie voor La Redoute Intérieurs

agnès b. tekent een bedlinnencollectie helemaal in lijn met haar wereld en haar symbolen: streepjes, foto’s, haar signatuur…

agnès b: “Ik vind het fantastisch om huizen in te richten en te decoreren. Ik heb er altijd van gedroomd om een huislijn voor agnès b. te maken. In die zin heb ik in mijn winkels enkele jaren geleden het concept “La Maison sur l’eau” ingevoerd: ik koos een selectie mooie artisanale interieurobjecten uit de hele wereld, nam er foto’s van en verkocht ze in kleine oplage en in alle prijsklassen.

De samenwerking met La Redoute Intérieurs ligt voor mij in het verlengde van die ervaring. La Redoute is echt een populair merk waar verscheidene milieus elkaar treffen en waar generaties elkaar opvolgen, net als bij agnès b.! Het idee was om iets eenvoudigs, tijdloos en van goede kwaliteit te bieden, zoals ik mijn kledingcollecties ook bekijk.“