Logis Hotels: met je huisdier op vakantie

Op 4 oktober vierden we Werelddierendag, maar het ganse jaar door stellen onze trouwe viervoeters een probleem wanneer we onze vakantie willen boeken. Voor dierenliefhebbers is het uitgesloten op vakantie te vertrekken zonder kat of hond. Een overnachting vinden die zowel huisdier als baasje ontvangt, is moeilijk. Logis Hotels telt 1858 etablissementen, waaronder 33 in België, waar gezelschapsdieren ook welkom zijn. En alle liggen te midden van de natuur, wat een rustig verblijf garandeert en waar je gemakkelijk met je huisdier kunt gaan wandelen.

Vier hotels dichtbij die je huisdieren met open armen ontvangen:

1. Hôtel Le Buffet – Isbergues (Pas-de-Calais)

Logis Hotels - dieren op vakantieWie zegt dat de beste adressen huisdieren weigeren? Een ding is zeker, Logis Hôtel Le Buffet bewijst het tegendeel want hier kunnen huisdieren op meerdere kamers verblijven. Het oude stationsbuffet is nu een ontmoetingsplaats waar je buitengewoon lekker kunt eten. Chef Thierry Wident kookt vooral met streekproducten en voor zijn standvastigheid en kennis werd hij beloond met het label Verfijnde Tafel. Zodra je binnenkomt, ontdek je een elegant ingerichte eetkamer in een indrukwekkende veranda in victoriaanse stijl, elegant gedekte tafels en een perfect ingerichte tuin.

Vanaf € 75 per nacht in een tweepersoonskamer

2. Hôtel La Sapinière – Wisques (Pas-de-Calais)

Logis Hotels - dieren op vakantieHet Logis Hôtel la Sapinière is een adresje diep in het groen met uitzicht op een 2 hectare groot park waar huisdieren zich helemaal kunnen uitleven. De Opaalkust, Saint-Omer en de Monts de Flandre bevinden zich in de nabije omgeving. Dit etablissement telt 25 kamers, waarvan de meeste ingericht zijn als vakantiehuisje. De perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen en dit zonder je viervoeter thuis te laten! Aan tafel geniet je van de vele streekproducten maar ook van uitmuntende visspecialiteiten. Onnodig op te merken dat de chef alle gerechten ter plaatse bereidt!

Vanaf € 89,50 per nacht per tweepersoonskamer

3. Hostellerie La Claire Fontaine – La Roche en Ardenne

Logis Hotels - dieren op vakantieHet Logis Hostellerie de La Claire Fontaine ligt verscholen in het groen en nodigt uit tot rust en ontspanning… Dit charmante hotel, diep weggezonken in een dal in de directe omgeving van La Roche en Ardenne is eveneens gerenommeerd voor zijn keuken, waar traditie en de typische smaken van de streek voorop staan. Een van de mooiste aspecten van dit hotel is zonder twijfel de 1 hectare grote tuin met een grote diversiteit aan bomen en bloemen. Alle troeven voor een geslaagde vakantie dus… dieren incluis!

Vanaf € 98 per nacht per tweepersoonskamer

4. Hôtel Lensotel – Vendin Le Vieil (Pas-de-Calais)

Logis Hotels - dieren op vakantieLens, in het noorden van Frankrijk, ligt vlakbij en toch karakteriseren het groen en de rust het Logis Hôtel Lensotel. De Provençaals geïnspireerde architectuur en de 70 kamers brengen de bezoeker onmiddellijk in vakantiesfeer. In het restaurant genieten de genodigden net zo goed van de met zorg bereide gerechten als van het uitnodigende en rustgevende kader: een grote open haard en de veranda’s en het terras met zicht op de tuin en het zwembad.

Vanaf € 78 per nacht per tweepersoonskamer

Voor meer informatie : www.logishotels.com