Marie Méro: Japanese Romance

Niets zo verwarmend als een tikkeltje romantiek tijdens de wintermaanden. De Japanese Romance van Marie Méro laat je zweven deze winter met zachte poedertinten en stijlvol grijs. Hier en daar doen ook bloemen de intrede om je outfit ook op een donkere dag op te fleuren. Stoffen als suède en aangenaam nepbont worden gecombineerd met glitter-accenten voor een gesofisticeerde en cosy look.

Marie Méro

Marie Méro is een Belgische total look vrouwencollectie. Op en top vrouwelijk, evenwichtig, maar met een vleugje mystiek. De collectie richt zich tot dames die stijlvolle mode verkiezen. een stijl die zich graag laat dragen bij feestelijke aangelegenheden, maar die achteraf makkelijk kan worden doorgedragen in het dagelijkse leven. Marie Méro situeert zich in het middenhoog prijssegment en omvat twee collecties per jaar (zomer en winter).

Meer info: mariemero.eu

Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro Marie Méro