Yves Rocher: Nieuwe geur ‘Oui a l’amour’

Een meer passende naam dan Oui à l’amour bestaat haast niet voor de nieuwe geur van Yves Rocher. Het parfum valt dan ook te omschrijven als een wervelwind van sprankelende frisheid en intense sensualiteit. Met een samenstelling van de zachte warmte van de Tonkaboon, de elegantie van Cederhout en de krokante geurnoten van Engelwortel vormt Oui à l’amour een zwoele geur van eindeloze liefde!

yves rocher - qui a l'amour

Parfumeur Sophie Labbé koos bij het ontwikkelen van deze delicate geur steevast voor de mooiste grondstoffen. Naast de essence van de Engelwortel, tonkabonen en het Cederhout, komt ook de Rose Essentielle LMR aan bod. Deze essence werd verkregen op een manier die milieuvriendelijker is dan bij klassieke rozenolie, aangezien er minder licht nodig is voor de productie.

Over de samenstelling

De hoofdrol is in dit uitzonderlijk parfum weggelegd voor de Engelwortel. De plant zou een magische werking gehad hebben, vandaar de oorspronkelijke benaming “Engelkruid”. De frisse en krokante geurnoten ervan worden gevolgd door de Rose Essentielle LMR, de tonkaboon en zijn accenten van vanille en het doordringende Cederhout. De cederboom, een heilige boom en symbool van onsterfelijkheid, geeft het geheel elegantie en is het slotakkoord van deze ode aan de liefde.

“Oui à l’Amour is een manifest van lef en passie!” – Sophie Labbé, parfumeur

Vanaf nu verkrijgbaar in de Yves Rocher-winkels en online op www.yves-rocher.be