Plage Du Sud brengt je met Ocean Waves naar het strand

Team Ocean is klaar om aan boord te gaan! Blauw, groen en wit zijn de belangrijkste principes in deze oceanische droom. Deze zwemkleding en bikini’s zijn perfect voor die kristalheldere strandkusten en exotische cocktails waar je de hele winter over hebt gedroomd! Van een minimalistisch tot een meer volledig dekkende look, met Plage du Sud straal je helemaal!

Plage du sud

PLAGE DU SUD is opgericht in 1991 en vestigde zich meteen in het epicenter van het belangrijkste toeristisch gebied in Frankrijk. Grote inspiratiebron is het bruisende Saint-Tropez, wat zich vertaalt in een uitbundige kleurenpracht, exclusieve en heel eigentijdse prints en een brede waaier van modellen die beantwoorden aan de specifieke wensen van elke vrouw.

Franse identiteit

PLAGE DU SUD is een Frans merk dat enkel met premium Europese stoffen werkt. De hoogkwalitatieve beachwear  wordt afgewerkt met veel oog voor detail. PLAGE DU SUD heeft vijf eigen boetieks aan de Azurenkust, 250 verkooppunten in Frankrijk en 150 in de rest van Europa. Het merk dankt zijn succes aan de ideale mix van kwaliteit, pasvorm en verscheidenheid in modellen en motieven. De flatterende modellen zorgen ervoor dat alle vrouwen zonder bikinivrees naar het strand kunnen trekken.

Meer info: plagedusud.eu

Plage du sud Plage du sud Plage du sud